Pissy P200

Need help? Want to help? Discuss technical issues and share tips.
User avatar
normratscoots
Posts: 1573
Joined: Mon Jul 24, 2006 12:08 pm
Location: College Park

Pissy P200

Postby normratscoots » Mon Aug 14, 2006 11:44 am

Lacking a working headlight since last November, I installed a new high/low switch a few weeks ago bringing my P200 back up to legally working order for the first time in a long time. Ride it half a dozen times and all is well, cept for I've manage to electrify the key, giving me a nice shock if I'm not grounded when turning off the ignition. So Saturday, I pull bike out for a spin and decide to put on its windscreen and wouldn't ya know, as soon as its bolted in, making it one more step to get inside the headset and something shorts, knocking out the blinkers and breaklights. I think its the bike saying, "f*ck you, I don't wanna be ridden around with a bonnet." -- Ryan

User avatar
12CI
Posts: 1255
Joined: Fri Jul 07, 2006 8:47 pm
Location: Greenbelt

Postby 12CI » Tue Aug 15, 2006 10:34 pm

blinkers & brakes? probably just the fuse...howz the horn?


its too nice out for a windscreen, anyway...it needs to wait till november.

mike
Last edited by 12CI on Wed Aug 16, 2006 11:01 pm, edited 1 time in total.

User avatar
normratscoots
Posts: 1573
Joined: Mon Jul 24, 2006 12:08 pm
Location: College Park

Postby normratscoots » Wed Aug 16, 2006 9:22 am

Horn is out. Fuse looks fine. Have not done any multi-metering yet to explore past what the eye can see.


Return to “Service Center”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests